Shush-Mush.Com
 

All About Apple

 

AAA HOME

All about Apple” je sarajevski brand koji se pojavio prije dvije godine, nastavši od ideja koje je godinama u sebi nosila dizajnerica Elma Smajlović. Poznat je po različitim trendovskim modelima za bebe i djecu. Njihovi proizvodi unose vedrinu svojom maštom i bojama ali i praktičnom namjenom. Posebna pažnja se poklanja mamama i njihovoj djeci, kako bi im sve ono što donose obaveze majčinstva učinilo lakšim, veselijim i da ih uvijek podsjeti da je ljubav neiscrpan srčani resurs koji će napajati svaki život sa svojom ljepotom. All about Apple je brand sa posebnom namjenom jer radi za osmjehe!

Uspjeh i veliku potražnju mogu pripisati originalnom dizajnu, nudeći tako jednu novu, drugačiju priču sa autorskim likovima koji su vezani za drvo jabuke, odakle dolazi i sam naziv branda. “All about Apple” tim nije zanemario ni vrhunski kvalitet izrade proizvoda kao ni njihovu praktičnu namjenu, a ipak prožetu sa puno mašte kako bi sve podsjećalo na bajku.

Za izradu proizvoda se koriste najfiniji prirodni materijali koji se mogu naći na tržištu. Posebno su ponosni što koriste i naš tradicionalni ručni rad, heklane jabukice, listiće i dugmad kao dodatke na svakom proizvodu. Proizvodi su namjenjeni za bebe od prvog dana života do uzrasta djece od 10 godina.

Iz ponude posebno izdvajaju personalizirane dekice koje sa imenom djeteta predstavljaju trajnu uspomenu iz najranije dobi. Kao takve su još i idealne za poklon, a posebno jer dolaze u našem specijalno dizajniranom pakovanju. Ipak sve popularnije su i «Laku noć» vreće za spavanje jer su sa jedinstvenim dizajnom uspjeli da ih djeca zavole. U njima se kreću slobodno, a uz to imaju i aplikacije koje ih podsjećaju na igračke. «Smotuljak» je opet nešto što mame vole zbog njegove praktične namjene. Naime, ovaj proizvod je osmišljen i dizjniran za brzo i lako povijanje novorođenčadi, a iskustva mama su pokazala da bebe spavaju mirnije u njima.

Od nedavno se u ponudi nalazi i posebna linija proizvoda namijenjenih za unutrašnje uređenje doma pod nazivom «All about Apple home» sa paravanima, prostirkama i dekorativnim jastucima.

Do proizvoda za sada je najlakše doći putem njihove stranice na Facebook-u. Kupovinu su potpuno olakšali na način da se sve naručeno dostavlja «na vrata» putem brze pošte, a plaćanje se vrši po pouzeću što predstavlja veliku olakšicu kupcima.

All about Apple želi sretno djetinstvo i još sretniji život!

dekica i vreća

ella

Elma17

smotuljakPhoto via All about apple