Shush-Mush.Com
 

Be You

 

06

U današnjem svijetu gdje svi težimo da izgledamo besprijekorno i da nas drugi upravo tako vide pomažu nam mnogobrojni alati poput photoshopa, montaže i filtera što na kraju rezultira licima koja nas po malo podsjećaju na porculanske lutkice. Lajk je postao mjerilo i cilj, a sve te savršene fotografije fasada bez esencije.

Upravo zato nas je i privukla nova B.U. kampanja koja slavi jedinstvenost i prirodnost svake djevojke i ohrabruje ih da budu to što jesu i da se time ponose.  B.U. vas poziva da pošaljete svoju fotografiju i izrazite kako se osjećate! Okačite svoju fotografiju, izaberite raspoloženje i pridružite se takmičenju #BUnofilter kako bi postali zvijezda nove B.U. kampanje.

Kroz beauty blogericu Šejlu Šabanović poznatu po svom divnom Instagram profilu Cluelesso i koju smo predstavili u našem beauty postu, imali smo priliku vidjeti kako to izgleda kada slavimo sebe i to bez filtera. Šejla se prijavila putem http://www.bunofilter.com/bosnia i pridružila takmičenju #BUnofilter kako bi postala zvijezda nove B.U. kampanje.

Poruka je jasna…odbacimo sve lažno i zavolimo sebe onakvim kakvi baš jesmo. Također, #BUnofilter kampanja pobjednicu takmičenja nagrađuje poklon vaučerom u iznosu od 1.000 KM.

Učestvujte u B.U. kampanji i pokažite kako se osjećate kroz #BUnofilter fotografiju!

02

04

03

01

07

218