Shush-Mush.Com
 

Cocorose London & Magaza

 

www.shush-mush.com

Vjerujemo da ne postoji niti jedna žena koja ima dovoljno pari cipela. Uvijek nam fali bar još jedan par, a svaka od nas ima omiljene cipele koje bi nosila uvijek.

Posljednjih godina prodaja baletanki doživjela je pravi bum i gotovo je nemoguće zamisliti proljeće, ljeto i ranu jesen bez ove obuće. Posebnost baletanki je u tome što se mogu kombinovati sa apsolutno svakim odjevnim predmetom, jednostavne su, praktične i pogodne za svaku priliku i svaki outfit.

Prosječna žena u svom ormaru ima 19 para cipela, a na baletanake otpadaju barem tri para!

Bilo da se odlučite za one obične, ukrašene možda samo mašnicom, šljokicama i dragim kamenjem, jednobojne i šarene ili poželite da „ludujete” pa posegnete za nekom ekstravagantnom kreacijom Cocorose London baletanake vam nude sve to, pa čak i malo više…

Ukoliko se do sad niste susretali s Cocorosicama bitno je naglasiti da se radi o orginalnom konceptu baletanki “3 u 1” (savitljive baletanke + neseser + svilena vrećica) čija je primarna namjena zamjenska obuća za visoke pete, ali se mogu nositi i same – kao klasične baletanke.

Odlikuje ih izuzetna kompaktnost, praktičnost, ali prije svega udobnost i elegancija. Upravo taj spoj praktičnosti i elegancije, u tempu koji nameće današnji moderni način života, potreban je svakoj sofisticiranoj ženi za obavljanje svakodnevnih aktivnosti.

Praktične, udobne, elegantne pravi su odabir za žene u pokretu, a stanu u svaku žensku torbu!

Idealne su za imati na putovanju, radnom mjestu, svadbi, šopingu, izlasku i kud god vas noge nose!

Ukoliko svoj look želite upotpuniti nekim upečatljivim modnim dodatkom kao što smo to učinili i mi s unikatnim nakitom kuće Azuni London čiji modeli se prodaju u londonskom Harrods-u i John Lewis-u, vjerujemo da ćemo vas obradovat ukoliko kažemo da po ovaj predivni nakit u kombinaciji poludragog kamenja i 24 karatne pozlate ne morate ići sve do Londona, već jednostavno prošetati do Magaze u Sarajevu.

Svoj primjerak Cocorose baletanki i nakit modne kuće Azuni London možete pronaći u Magazi gdje vam se nudi širok izbor ovih zgodnih cipelica i nakita.

Dodatne informacije vezane za baletanke Cocorose London i nakit Azuni London možete pronaći i na Facebook stranici Magaze i/ili Instagram profilu www.instagram.com/magazadoo.

Jeste li se pripremili za proljeće?

www.shush-mush.com

www.shush-mush.com

www.shush-mush.com

www.shush-mush.com

www.shush-mush.com

www.shush-mush.com

www.shush-mush.com

www.shush-mush.com