Shush-Mush.Com
 

Couples

 

13

We have a new series for you.  Every month we will be taking photos of couples, people that love each other, care for each other or are anyhow connected to each other. We will not say too much, nor give relationship advice, but we would like to tell you their story by showing you their photos, letting you feel their energy and love for one another. The only text you will see is one sentence that struck us most when talking to them.

“I was sitting in a cafe with my friends and  I saw her leaving. Something just told me to get up and go after her. So I did get up, I followed her down the street and stopped her.That was two and a half years ago.”

“What is the best thing about your relationship?”

“I know what she thinks. No words needed.”

_________________________________________

Za vas smo spremili novi serijal. Svakog mjeseca fotografisaćemo parove, ljude koji se vole, kojima je stalo jedno do drugog ili ljude koji su na ovaj ili onaj način povezani jedno s drugim. Nećemo vam previše pisati, ili davati vam savjete za vašu vezu, ali ćemo vam ispričati djelić njihove priče tako što ćemo vam pokazati njihove fotografije u nadi da ćete osjetiti energiju i ljubav koju dijele. Jedini tekst koji ćemo stavljati je jedna ili dvije rečenice koje su ostale sa nama u razgovoru sa njima.

“Sjedio sam u kafiću sa prijateljima i primijetio da odlazi. Nešto mi je reklo da trebam da ustanem i krenem za njom. I krenuo sam za njom, zaustavio sam je na sred ulice. To je bilo prije dvije ipo godine.”

“Šta je vama najbolja stvar u vašoj vezi?”

“Znam šta misli. Bez riječi.”

ernabaka.jpg

10

erna.jpg

ernabak.jpg

ernacip.jpg

7

15