Shush-Mush.Com
 

Dino Merlin na Koševu

 

www.shush-mush.com

U prošlosedmičnom postu smo vam predstavili kolekciju majica koju je Magaza d.o.o. pripremila uoči koncerta Dine Merlina, koji će biti održan na Koševu 25. jula 2015. g. Dizajn na majicama predstavlja stihove legendarnih Merlinovih pjesama kao što su Je l’ Sarajevo gdje je nekad bilo”, “Bosnom behar probeharao”, “Danas sam OK”, ali i stihova s posljednjeg albuma iz pjesama “Sve dok te bude imalo”, “Sve do medalje”. U ovom postu posebno napominjemo da majice možete kupiti i za vaše najmlađe, te koncertno iskustvo učiniti još upečatljivijim.

Majice su izrađene od visokokvalitetnog prozračnog pamuka, domaćeg brenda Alma Ras. Također u ponudi možete naći i ceker s natpisom “Je l’ Sarajevo gdje je nekad bilo”. Sve proizvode, kao i još pregršt drugih zanimljivih artikala Dino Merlin Official Merchandise kao i ulaznice za koncert možete pronaći u Magazi ili putem njihove online stranice www.magaza.com.ba.

Cijene proizvoda kreću se od 12,00 -23,00 KM, a mi smatramo da je ovo savršen poklon i način da nekome dragom poručite poruku putem majice kroz upečatljive stihove Dine Merlina.

U toku dana posjetite našu Facebook stranicu, obzirom da ćemo danas objaviti nagradnu igru koju smo za vas pripremili u saradnji sa Magazom.

Sretno i vidimo se na koncertu!

www.shush-mush.com

www.shush-mush.com

www.shush-mush.com

www.shush-mush.com

www.shush-mush.com

www.shush-mush.com

www.shush-mush.com

www.shush-mush.com