Shush-Mush.Com
 

Ghetaldus Eyewear – day 1

 

11

(Naočale: Tom Ford)

Može se reći kako su posljednjih godina dioptrijske naočale napravile pravu malu revoluciju u svijetu mode. Nose ih jednako osobe s dioptrijom, ali i oni kojima su naočale pravi modni dodatak i koriste ih s običnim staklima bez dioptrije.

Žene često kupuju više pari cipela, torbi, pa zbog čega bi naočale bile iznimka? One se nose da vidite i budete viđeni!

Kako su danas dostupne u svim oblicima, materijalima i mogu zadovoljiti svačiji ukus slobodno možemo zaključiti da su dioptrijske naočale personalizirani medicinskinski proizvod i okvir lica. Ipak, izbor dioptrijskog okvira u optici može biti vrlo zbunjujući.

Optika Ghetaldus definitivno prednjači po velikom izboru dioptrijskih okvira renomiranih svjetskih brendova. Prilikom posjete Ghetaldus radnjama njihovo ljubazno osoblje rado će vam pomoći kako bi zadovoljili ukus i potrebe visokozahtjevnih klijenata, kako sa estetskog tako i sa zdravstvenog aspekta.

U suradnji sa Ghetaldusom za vas smo pripremili nekoliko ideja za ljepši pogled na svijet!

Ukoliko se ne možete odlučiti koji oblik naočala bi vam najbolje pristajao, naš savjet vam je da okvire birate prvenstveno po obliku lica i primjereno svom stilu, ali i poslovnim obavezama.

A kako odabrati one prave preporučujemo da u narednom postu pogledate par savijeta koje smo dobili od stručnog i ljubaznog Ghetaldus tima.

Brinite za zdravlje vašeg vida i posjetite Ghetaldusove poslovnice u Ferhadiji i Alta Shopping Centru.

Ghetaldus optika brine za vaš vid!

12

(Naočale: Fendi)

9

(Naočale: Max Mara )

8

(Naočale: Tom Ford)

7

(Naočale On: Tom Ford, Naočale Ona: Dior)

3

(Naočale: Max Mara)