Shush-Mush.Com
 

Merlinovi stihovi

 

www.shush-mush.com

Nakon što je 2000., 2004. i 2008. godine publici priredio istinske spektakle na Koševu, Dino Merlin, nakon sedam godina, obećava show za pamćenje kojim će oboriti vlastiti rekord – biće jedini umjetnik koji je četiri puta održao koncert na najvećem bosanskohercegovačkom stadionu.

Ovaj nesvakidašnji događaj će pratiti izvrsna produkcija, a koncert na stadionu Koševo će biti jedini koncert koji će Dino Merlin ove godine održati u Bosni i Hercegovini.

Dosadašnja turneja kojom Dino Merlin promovira svoj aktuelni, 11. album “Hotel Nacional”, obara sve rekorde posjećenosti u dvoranama i gradovima širom Evrope i Amerike, a koncert 25. jula će biti četvrti susret bh. kantautora sa svojom publikom na koševskom stadionu.

Organizator koncerta Magaza d.o.o. se pobrinula da budete u potpunosti spremni kako za koncert tako i za ljeto. Za vas su pripremili jednostavan, bijeli T-shirt sa dizajnom inspirisanim legendarnim pjesmama Dine Merlina kao “Je l’ Sarajevo gdje je nekad bilo”, “Bosnom behar probeharao”, “Danas sam OK”, ali i stihovima s posljednjeg albuma iz pjesama “Sve dok te bude imalo”, “Sve do medalje”, kao i dizajn inspirisan turnejom “Hotel Nacional” povodom koncerta na Koševu 25.7.2015. g. Ono čime smo posebno ponosni je to da je Magaza prepoznala kvalitet domaćih brendova te da su upravo zato odabrali da majice od visokokvalitetnog prozračnog pamuka budu napravljene od strane domaćeg brenda Alma Ras. Također u ponudi možete naći i ceker s natpisom “Je l’ Sarajevo gdje je nekad bilo”. Sve proizvode, kao i još pregršt drugih zanimljivih artikala Dino Merlin Official Merchandise kao i ulaznice za koncert možete pronaći u Magazi ili putem njihove online stranice www.magaza.com.ba. Cijene proizvoda kreću se od 12,00 -23,00 KM, zato budite spremni za koncert i počastite sebe ili jednostavno nekom dragom poručite poruku putem majice kroz upečatljive stihove Dine Merlina.

Vidimo se na Koševu!

www.shush-mush.com

www.shush-mush.com

www.shush-mush.com

www.shush-mush.com

www.shush-mush.com

www.shush-mush.com

www.shush-mush.com

www.shush-mush.com