Shush-Mush.Com
 

Ms. Monroe

 

Who doesn’t remember that iconic white dress that Marilyn Monroe proudly wore while she stood above a subway vent on Manhattans Lexington Ave.? It only took a few seconds for Marilyn Monroe to turn that shot into one of the greatest fashion moments in film history.

Marilyn Monroe + Seven Year Itch

In this famous film, “The Seven Year Itch”, Marilyn plays “The Girl” who is the object of affection for her downstairs neighbor. The color palette of her wardrobe included light pinks and whites, in order to maintain the look of innocence, but also keeping her signature red nails and lips to channel her inner vamp.

subway scene 8 + Marilyn Monroe + Tom Ewell + Seven Year Itch

The costume design in this film is simple and elegant but very provocative. All of the dresses were especially made for Marilyn to match her curvy figure and her flirtatious personality. There is no doubt that women around the world, even now, want to look and feel as sexy as Ms. Monroe did in that beautiful white dress.

This is a perfect film for a hot summer evening, of course with a glass of chilled wine, and for all the women who have to remember that we all have a bit of Monroe in us.

Stay classy, just like Ms. Monroe did!

-M.
______________________________

Ko se ne sjeća ikonske bijele haljine koju je Marilyn Monroe ponosno nosila dok je stajala iznad metro otvora na Lexington Aveniji? Bilo je potrebno samo par sekundi da Marilyn Monroe taj kadar pretvori u jedan od najvećih modnih momenata u filmskoj historiji.

home 4 + Marilyn Monroe + Tom Ewell + Seven Year Itch

U poznatom filmu, “Sedam Godina Vjernosti”, Marilyn igra ulogu imenom “Cura”, ženu koja je predmet uzbuđenja  komšije koji živi ispod nje. Paleta boja njene garderobe se sastojala od svijetlo-rozih i bijelih nijansi, sve u cilju da zadrži izgled nevinosti, a u isto vrijeme zadržala je svoj potpis crvenog karmina i crvenih noktiju kako bi kanalisala svoju unutarnju vampiricu.

pink 7 + Marilyn Monroe + Tom Ewell + Seven Year Itch

Kostim u ovome filmu je jednostavan i elegantan, dok je u isto vrijeme i jako provokativan. Sve haljine su bile posebno pravljene za Marilyn kako bi savršeno pristajale njenoj obloj figuru i koketnom karakteru. Nema sumnje da žene širom svijeta, čak i danas, žele da izgledaju i da se osjećaju seksi kao što je gospođa Monroe u onoj predivnoj bijeloj haljini.

Ovo je savršen film za vruću ljetnu večer, naravno sa čašom ohlađenog vina, a za sve žene je koje trebaju da se prisjete da svi imamo nešto Monroe-sko u sebi.

Ostanite otjmjene, baš kao i gospođa Monroe!

-M.
Via: 1,2,3,4