Shush-Mush.Com
 

Novi Chicovnik je stigao!

 

Kao svake godine i ove smo se opremili najljepšim planerom koje naše tržište ima u ponudi – CHICovnikom. Kako mislimo da bi on bio odličan poklon za predstojeće praznike, kako sebi samima, tako i nekoj vama dragoj sobi, odlučile smo da za vas zavirimo u njegov sadržaj i da vam pokažemo šta sve možete pronaći u novom izdanju CHICovnika. Pored činjenice da sa njim možete usrećiti vaše najmilije, od 30.11. na blagajnama odabranih Bingo marketa kupovinom CHICovnika donirate i 1KM za podršku rada SOS Dječjih sela u BiH.

U razgovoru sa Modamo ekipom saznali smo sljedeće o sadržaju i dizajnu novog #CHICovnika:

“Ponovno je ono doba u godini. Doba kada polako sumiramo sve ono što smo napravili kroz godinu i kada se odlučno pripremamo za sve ono što nas čeka u narednih dvanaest mjeseci. Jasno je da želimo biti bolji, uspješniji i ustrajniji u ostvarivanju svih onih novogodišnjih odluka koje tako snažno donesemo. Srećom, CHICovnik tim zna da je svakoj ženi iznimno zahtjevno uskladiti sve željene privatne obveze, putovanja, dječje predstave, odlaske kod frizera i njegove mame, sa onim uspješnim poslovnim zadacima koje će rezultirati penjanjem na karijernoj ljestvici. Kreirajući naše ovogodišnje izdanje, pomoć smo zatražili upravo od naših dragih dama koje su nam kroz anketu otkrile što sve žele imati u svom planeru, a mi smo spremno skoro sve njihove zahtjeve i ispunili kroz CHICovnik za 2018.”

“CHICovnik za 2018., dolazi u manjim dimenzijama, točnije 13,5cm x 18cm, krase ga tvrde korice kako bi izdržao sva ‘preseljenja’ s jedne lokacije na drugu, a na tvrdim koricama u prekrasnoj nijansi plave zlatotiskom smo ispisali motivirajuću poruku ‘Get your CHIC done.’, kako biste već samim pogledom na naslovnicu svog planera dobili boost energije za pokretanje i ostvarivanje svojih snova. Pruge pak krase hrbat našeg planera, kao i stražnju stranu na kojoj ćete naći poruku koja kaže da iza svake uspješne dame stoji njezin CHICovnik. Hvala vam što ste nam to i potvrdili kroz protekle godine.”

“Unutar tvrdih korica CHICovnika se nalazi više od 300 stranica u divnoj bež nijansi na kojima ćete naći planer po satima za svaki dan u tjednu (da, da, i za subote i nedjelje, jer ste vi to tražili!), više od 100 stranica za bilješke, te mnoštvo dodatnih sadržaja koji će vam pomoći u organizaciji kao što su lista spremanja za odlazak na odmor, financijski planer za cijelu godinu, lista za popis šifri, web stranice, filmove i mnoge druge.”

“No, mislili smo i na ostvarivanje novogodišnjih odluka, pa smo odlučili da one odluke koje uključuju zdraviju prehranu pomognemo ostvariti kroz naš plan obroka za svaki mjesec u godini, te listu za shopping namirnica, ali i par brzih (i ukusnih) recepata u kojima možete uživati sami ili u društvu.

Za inspiraciju su tu motivacijske izreke koje ćete naći na bilješkama, ali donosimo i 40 malih stvari koje možete napraviti za ljepšu svakodnevnicu. Uz sve to, nakon svakog mjeseca u planeru donosimo i ‘Tips & tricks’ za posao i kućanstvo koje će itekako biti od pomoći.”

“U CHICovnik timu jako volimo poklone i osmjehe koji oni izvuku. Upravo zato će svaka od vas u džepu za vizitke ove godine pronaći i neodoljivo dizajnirane stickere za ukrašavanje stranica planera. Srce, hashtagovi i podsjetnici za rođendane su samo neki od onih u kojima ćete uživati. Jedva čekamo vidjeti vaše ukrašene stranice koje ćete nam pokazati kroz objave na društvenim mrežama, stoga svakako koristite hashtag #CHICovnik i #CHICovnik2018 kako bismo vas pronašli.”