Shush-Mush.Com
 

One day with Lolas

 

Lole-9a

Pripremajući se za produženi vikend koji smo odlučile provesti u Splitu dobile smo poziv koji jednostavno nismo mogle odbiti. Helena Bilić i Jelena Džolić koje svi vi vjerovatvno vrlo dobro poznajete kao Lole pripremile su nam doček koji ne samo da je uljepšao početak našeg putovanja nego ga je definitivno obilježio.

….I tako vrteći se u krug beznadežno u kružnom toku u Međugorju (za koji smo bile ubjeđene da u biti uopće i nije kružni tok) u nadi da ćemo pronaći mjesto našeg dogovora, Lole su stigle u pomoć. Nevjerovatno koliko je samo predivan osjećaj napokon sresti ta dobro poznata lica s kojima već mjesecima komunicirate  vrlo aktivno preko svih mogućih društvenih mreža.

Na pola puta između Međugorja i Čapljine, na putu prema brdu ukazanja (podbrdu), van gradske vreve, uputile smo se prema restoranu “Etno Kuća“. Prekrasan ambijent uređen u stilu kamene rustikalne hacijende, ispostavilo se da je mjesto za uživanje u dobroj hrani i ugodnom ambijentu. Gozba za nepce.

Dočekao nas je Tomo, domaćin koji se pobrinuo da nam sve bude baš po mjeri, te je vrlo živo započeo razgovor.

Na meniu su bile razne delicije spremljene po originalnoj hercegovačkoj recepturi koje su Lole odabrale samo za nas, kao i predivno vino Ružica iz Vinograda Nuić. Pogledavši na sat već je kucalo 4.00 sata a mi jednostavno nismo htjeli da idemo. Bar ne još malo. Treba probati i desert.

Ispratili su nas u velikom stilu. Ko je bio zna na što mislimo!

A vi dragi naši shush-mushovci pratite nas i dalje jer Lolatees i Shush-Mush uvijek za vas pripremaju neko iznenađenje.

Lolekolaz

Lole a

Lolekolaz2

lolekolazklopa

Lole-160a

Lole-5a

Lole-7a

Lole-43a

kolaz4lole

Lole-31a

Lole-72a