Shush-Mush.Com
 

Shipped from Venus

 
Snapseed(4)

Imale smo priliku da se upoznamo sa divnom Lucijom Kontić, koja studira biologiju u Mostaru. Pored biologije, Lucija je zaljubljenica mode, koja svoj Instagram profil svakodnevno uljepšava sa lijepim i kreativnim kombinacijama. Otkrila nam je takođe da radi na svojoj prvoj kolekciji pod nazivom “Shipped from Venus”. Kolekcija predstavlja ostvarenje želje koju ima još od malena.

“Napokon sam pronašla vremena da riješim sve što se tiče papirologije i realiziram svoje ideje. Svake sezone u glavi imam neke modele koje ne nudi ni Zara ni druge slične trgovine i sad sam odlučila te iste modele izvaditi iz svoje glave i podijeliti ih sa ostalim ljudima. Kroz sljedeće dvije sedmice ćemo izbaciti prve modele koji će predstavljati ljetnu kolekciju. Bit će haljinica, košulja, suknji, kompletića…sve veselo, šareno i udobno.”

Modeli će se moći naručiti iz svih država u standardnim veličinama ili ako je potrebno po mjerama. Kolekcija je namijenjena svim djevojkama i ženama koje žele izgledati jedinstveno i osjećati se udobno u onome što nose. Jedan od modela možete pogledati u postu, a sve ostale modele upratite na njenom Instagram i Facebook profilu.

IMG_2809

IMG_2810

IMG_2722

IMG_2805

IMG_2808