Shush-Mush.Com
 

Thara Koncept – Day 1

 

www.shush-mush.com

Thara Koncept (haljina, cipele, torba)

Kao i svako prijateljstvo i ovo je došlo nekako spontano. Ako se pitate kako mislimo prijateljstvo kada govorimo o concept store-u priča je vrlo jednostavna. Thara Koncept je idejom mjesto okupljanja i uživanja gdje dame mogu doći ne samo radi odjeće već i razmjene ideja i lifestyle-a. Nakon što se Thara Koncept preselila na novu lokaciju (V. Skarića 8), mjesto kuda svakodnevno prolazimo i gdje smo se danima okretali za sasvim neobično, ukusno i živo uređenim izlozima, sasvim je bilo logično ući i zaviriti što nam se to sve nudi.

Svaki dan dočekale bi nas nasmijane i prijatne djevojke koje su strpljivo odgovarale na svako pitanje, sugerirale odjevne kombinacije i jednostavno bile tu da vam boravak u tom prekrasnom ambijentu učine što ugodnijim.

Upravo zato smo se i vraćali i postali vijerni kupci i ponosni vlasnici dizajna stvorenog u BiH. Sasvim je prirodno bilo stupiti u kontakt i upoznati se. Pored prekrasnog prodajnog odjeljenja otkirli smo da upravo tu, na tom istom mjestu postoji i kutak rezarviran za odmor gdje se možete osvježiti prilikom kupovine ili jednostavno mjesto gdje možete uživati u najfininjoj kafi. Tu smo se upoznale i sa Esmerom Kandić koja nam je ispričala predivnu priču koja stoji iza Thara Koncept-a.

Saznali smo da je brend spoj Sarajeva i Zagreba, domaćeg dizajna i porodičnog posla koji je ponovno zaživio nakon rata i svoju proizvodnju ustoličio u Gračanici. Ističu da im je kreativnost, komfor i kvaliteta na prvom mjestu. Cilj je bio stvoriti odjeću i modne dodatke za sve one koje žele izraziti svoju kreativnost, pomalo otkačenog i pomaknutog dizajna, ali i dalje funkcionalnog i nosivog u svakoj prilici.

Za svaku damu koja nije znala, ili nije obišla Thara Koncept toplo preporučujemo jedno novo shopping-iskustvo gdje ćete sigurno naći nešto za sebe. Mi smo za vas odabrali nekoliko komada iz Thara Koncepta, te ovu sedmicu posvetili njihovim kreacijama. Od danas pa do kraja sedmice ćete moći uživati u fotografijama i kombinacijama iz Thara Koncept store-a, a krajem sedmice smo za vas pripremili jednu nagradnu igru koja će shopping iskustvo učiniti jos primamljivijim. Zato pratite postove i ukoliko ste u prilici, svakako zavirite u ovaj prekrasni dućan. Posjetite njihovu Facebook ili Instagram stranicu za više informacija o cijenama i sniženjima.

www.shush-mush.com

www.shush-mush.com

www.shush-mush.com

www.shush-mush.com

www.shush-mush.com

www.shush-mush.com

www.shush-mush.com

www.shush-mush.com

www.shush-mush.com

www.shush-mush.com